Antena 3 CNN Actualitate Imaginile cu o "casă ciupercă" din Japonia fac înconjurul internetului

Imaginile cu o "casă ciupercă" din Japonia fac înconjurul internetului

O casă din Japoinia care pare că este construită pe o scară îngustă de beton a făcut senzație în rândul internauților. Mulți au ajuns să creadă că imaginile sunt trucate.

Imaginile cu o "casă ciupercă" din Japonia fac înconjurul internetului
de Georgiana Adam    |    09 Sep 2020   •   15:30

Poze trucate sau o clădire bizară?

Imaginile cu clădirea inedită au fost postate pe contul de Twitter al unui japonez, utilizatorul Yuko Mohri, dar acestea au atras atenţia mai multor utilizatori care le-au distribuit de mai mult de 20.000 de ori numai pe Twitter. Acestea arată ceea ce pare a fi o casă cu etaj, undeva în Japonia, cocoţată pe o scară de beton mult prea îngustă în comparaţie cu mărimea imobilului.

O asemenea construcţie ar face oamenii din lumea întreagă să se mire, mai ales pe cei din zona care este expusă des la cutremure.

După ce pozele au devenit virale, mulţi sceptici şi-au exprimat neîncrederea şi au susţinut că pozele ar putea fi trucate, ceea ce se întâmplă des, dar aici nu este cazul. Utilizatorul de twitter, Trickle Guro, a distribuit datele locaţiei pentru a convinge internetul că pozele sunt reale. 

O nouă modalitate de a economisi spaţiul sau banii?

Casa se află în oraşul Takashima şi pare că a fost locuită cel puţin o dată. Dar, motivele pentru care aceasta a fost construită astfel rămân un mister. Însă, lipsa motivelor nu i-a oprit pe oameni din a specula, iar acest caz nu este o excepţie. Unii cred că design-ul îndoielnic l-a ajutat pe proprietar să economisească impozitul pe proprietate, în timp ce alţii spun că proprietarul a găsit soluţia perfectă pentru a salva loc pentru două locuri de parcare. 

Oricare ar fi cazul, cred că putem fi cu toţii de acord că aceasta este una dintre cele mai stranii case. 

×
Subiecte în articol: japonia
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close