Antena 3 CNN Actualitate Importanta pieselor şi accesoriilor auto originale

Importanta pieselor şi accesoriilor auto originale

Orice proprietar de maşină, mai ales un şofer pasionat de condus, este preocupat de starea maşinii sale. Iar atunci când survine o problemă, caută o rezolvare apelând la mecanici auto profesionişti şi service-uri auto care pot garanta atât reuşita reparaţiilor, cât şi calitatea lucrărilor efectuate.

Importanta pieselor şi accesoriilor auto originale
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   11:38

Un criteriu important pe care toţi mecanicii auto profesionişti îl au în vedere adunci când vine vorba de o reparaţie, este folosirea unor piese şi accesorii originale. Altgrad Auto, magazin şi catalog online de piese de schimb Ford cunoaşte foarte bine acest criteriu şi pe lângă calitatea pieselor, a pregătit în această perioadă şi oferte avantajoase pentru piesele şi accesoriile originale dedicate maşinilor Ford. Dar despre acest lucru vom vorbi mai în detaliu puţin mai târziu.

De ce este important să foloseşti piese şi accesorii auto originale?

Vine o vreme când trebuie să schimbi anumite piese la maşina pe care o deţii, acest lucru nu poate fi evitat de nici un proprietar auto. Dar pentru a te asigura că alegi o soluţie de calitate - o soluţie durabilă care să treacă cu brio testul timpului, este foarte important să cunoşti provenienţa pieselor şi accesoriilor pe care le vei achita.

Ei bine, atunci când achiziţionezi o piesă originală, beneficiezi de calitate, durabilitatea şi garanţia lor fiind garanta chiar de producătorul auto, practic beneficiezi de o garanţie a piesei, nu numai a lucrării în sine. Mai mult decât atât, nu vei risca să afectezi şi celelalte componente ale maşinii, cum s-ar întâmpla în cazul în care ai alege o piesă contrafăcută.

De pe AltgradAuto.ro, magazin specializat în piese auto Ford, poţi comanda online piese şi accesorii originale Ford, la preţuri avantajoase. Mai mult decât atât, beneficiezi de 24 luni de garanţie la piesele Ford original şi 12 luni de garanţie pentru Dp spare parts for Ford marca HMPX spare parts Ford.

Cum ştii că o piesă auto nu este originală?

Ei bine, fiecare piesă de schimb vine la pachet cu nişte documente de provenienţă, în acestea, printre altele vei întâlni trei indicatoare care indică tipul producătorului, şi anume: OE, OEM sau AM.

Piesă pe care se regăseşte indicatorul OE, adică Original Equipment, este fabricată, în cele mai multe cazuri de o firmă desemna de producătorul auto şi care respectă în totalitate standardele impuse de acesta. De asemenea, piesele marcate OE sunt cele folosite şi în asamblarea unui automobil nou.

Dacă piesă pe care ai achiziţionat-o este marcată OEM, adică Original Equipment Manufacturer, înseamnă că piesa este realizată şi comercializata sub brandul producătorului acesteia, şi nu al producătorul/constructorul auto. Marele avantaj al acestor piese este sunt mai ieftine decât piesele OE şi respecta şi standardele impuse de constructorul auto.

După cum cred că bănuieşti, AM înseamnă AfterMarket. Aceste piese sunt fabricate de firmele care cumpăra drepturile de producţie de la cei care produc piesele şi accesoriile de tipul OE sau OEM.

Bineînţeles că pe piaţa vei mai găsi şi piesele contrafăcute. Acestea, deşi de cele mai multe ori pot păcăli cu foarte mare uşurinţă ochii unui necunoscător, pe lângă faptul că nu vor rezista nici măcar o perioadă acceptabilă de timp pot produce daune semnificative maşinii, afectând celelalte componente ale ei. Prin urmare, îţi recomandăm să fii cu mare băgare de seamă atunci când achiziţionezi o piesă de schimb importantă, dar nu numai.

Altgrad Auto, magazinul pentru piese online Ford, îţi pune la dispoziţie zeci de piese şi accesorii de schimb pentru toate modelele Ford. În luna noiembrie a acestui an, Altgrad Auto ţi-a pregătit reduceri şi oferte atât la piesele de schimb originale Ford, cât şi la serviciile oferite de service-ul auto, spre exemplu poţi beneficia de:

  • montaj acumulator cu verificare la numai 50 ron;
  • de o manoperă înlocuire lichid de frână la achiziţionarea pachetului de înlocuire la doar 120 lei;
  • manopera montaj placă, disc, volant ambreiaj Fort Motorcraft la doar 650 lei;
  • Manopera înlocuire plăcută de frână la doar 100 lei;
  • Manopera montaj kit de distribuţie cu pompa de apă la numai 450 lei;
  • Posibilitatea de a plăti în 12 rate fără dobânda;
  • Transport gratuit pentru comenzile ce depăşesc 399 lei.

Mai mult decât atât, în perioada 27, 28, 29 noiembrie, adică în mai puţin de 2 zile, Altgrad Auto da start reducerilor de Black Friday. Astfel vei putea achiziţiona în această perioadă, piese şi accesorii originale Ford (amortizoare, baterii, seturi de distribuţie, elemente de caroserie şi elemente de interior, kituri de ambreiaj, filtre şi multe, multe altele) la preţuri extra reduse. 

În ceea ce priveşte reparaţiile maşinilor, la Altgrad Auto, poţi beneficia de toate serviciile pe care orice alt service din străinătate îl oferă, şi anume: diagnoză computerizată, tester, reparaţii, motor, transmisie ambreiaj, cutie de viteze, planetară, reparaţie frâna, direcţie, suspensie, service roţi şi vulcanizare, şi multe multe alte, bineînţeles pentru toate mărcile producătorului de maşini Ford. 

Mai mult decât atât, Altgrad Auto ştie cât de important e ca o reparaţie sau o revizie să fie finalizata în cel mai scurt timp posibil, dar cu simţ de răspundere, aşa că respectă cu stricteţe termenele de finalizare stabilite şi folosindu-se de experienţă căpătată de-a lungul timpului, de tehnologie şi de echipamentele moderne şi performante, echipa garantează reuşita oricărei intervenţii. Astfel încât tu să te poţi bucura de maşina ta în cel mai scurt timp cu putinţă, dar pentru o perioadă cât mai îndelungată. Orice maşină, indiferent de marcă sub care este fabricată, are nevoie de piese şi accesorii de cea mai bună calitate. Astfel, dacă deţii o maşină Ford, alege doar piese şi accesorii de schimb originale. Căci doar aşa te vei putea împiedica o nouă defecţiune şi vizita la service, economisind atât bani, cât şi timp şi energie.

 

Mai sunt doar câteva zile până când Altgrad Auto da startul reducerilor de Black Friday 2020. Nu le rata. Te vei putea bucura de reduceri substanţiale la mii de piese şi accesorii de schimb originale Ford începând cu ziua de 27 noiembrie 2020 de la ora 00:00. Ofertele expiră pe 29 noiembrie 2020 la ora 23:59. 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close