Antena 3 CNN Actualitate În ton cu alegerile, Traian Băsescu varsă lacrimi şi la Olimpiadă

În ton cu alegerile, Traian Băsescu varsă lacrimi şi la Olimpiadă

În ton cu alegerile, Traian Băsescu varsă lacrimi şi la Olimpiadă
08 Aug 2008   •   19:46

Cine a plâns la Olimpiadă? Cine a plâns şi la alegeri: preşedintele Băsescu. Vineri, la inaugurarea Casei României de la Beijing, le-a spus sportivilor noştri că poporul român e cel mai important suporter pe care îl au. ?Sunt convins că fiecare român se va uita după fiecare dintre voi?, spune Băsescu. Apoi preşedintele lasă câteva lacrimi să i se scurgă pe obraji. Întrebat dacă a avut emoţii la discurs, preşedintele răspunde:

?Cum să nu fii, când te gândeşti la efort. Eu, în timp ce vorbeam, îi şi vedeam, în competiţie, concentraţi şi gata să dea tot din ei, susţinuţi sufleteşte de noi toţi, care privim la televizor. Sigur că nu pot să fii decât emoţionat, când te gândeşti la efortul lor, al sportivilor?.



Şi aşa a fost toată ziua preşedintele Traian Băsescu. Emoţionat şi în mare grabă. După ce a văzut uniforma şi a salutat alţi sportivi, Traian Băsescu şi-a dat seama că şi-a pierdut nevasta.

?Unde-i soţia mea? Eu aveam nişte treburi după asta. Aveam nişte întâlniri cu domnul ambasador. Da, hai! O recuperaţi voi pe soţia mea, da??, spune şeful statului.

Coloana prezidenţială a ridicat ancora şi a pornit spre palatul prezidenţial. Urma întâlnirea cu Hu Jintao. Preşedintele chinez a dat mâna cu toată delegaţia României.

Traian Băsescu a participat apoi festivitatea de deschidere. Preşedintele României a stat în compania premierului Vladimir Putin.

Observator

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close