Antena 3 CNN Actualitate În vară ne vom plimba în Parcul Bordei. Au început lucrările de reamenajare

În vară ne vom plimba în Parcul Bordei. Au început lucrările de reamenajare

În vară ne vom plimba în Parcul Bordei. Au început lucrările de reamenajare
18 Mar 2008   •   15:52
Reamenajarea Parcului Bordei a început astăzi. Lucrările vor dura 3 luni şi vor costa municipalitatea 500.000 de euro, dar la finalul acestui interval parcul va fi redeschis pentru bucureşteni. Parcul a reintrat în circuitul public, după ce primarul general Adriean Videanu a parafat schimbul de terenuri cu omul de afaceri Costică Costanda. Proiectul de reamenajare este făcut de specialiştii Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi tot ei vor fi cei care îl vor pune în aplicare.

Imediat ce refacerea parcului va fi gata, gardurile care împrejmuiesc în prezent amplasamentul vor fi scoase. Vor lipsi însă cei aproape 5.000 de metri pătraţi pe care omul de afaceri Costică Costanda i-a înstrăinat deja. Asta cel puţin pentru moment, pentru că primarul general Adriean Videanu a anunţat că municipalitatea va începe demersurile pentru recuperarea acestei suprafeţe.

Parcul Bordei a revenit în proprietatea Capitalei după perfectarea, la notariat, a actelor privind schimbul de terenuri dintre municipalitate şi omul de afaceri Costică Constanda. Acesta a devenit proprietar pe 28.000 de metri pătraţi în Satul Francez. În prima şedinţă a Consiliului General va fi discutat un proiect de hotărâre privind declararea de utilitate publică a Parcului Bordei.

Antena 3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close