Antena 3 CNN Actualitate În vizită in judeţele afectate de inundaţii, Tăriceanu a inaugurat podul rutier de la Şerbăneşti

În vizită in judeţele afectate de inundaţii, Tăriceanu a inaugurat podul rutier de la Şerbăneşti

În vizită in judeţele afectate de inundaţii, Tăriceanu a inaugurat podul rutier de la Şerbăneşti
11 Sep 2008   •   12:40

Premierul Călin Popescu Tăriceanu face joi o vizită în judeţele din Moldova, afectate de inundaţii. Tăriceanu a inaugurat podul rutier de la Şerbăneşti, în judeţul Bacău. El a participat la o ceremonie de inaugurare, alături de autorităţile locale. Următoarea oprire va fi la Săuceşti, grav afectată de inundaţiile din vară. Tăriceanu a subliniat implicarea autorităţilor locale în construcţia podului. ?Apreciez eforturile şi insitenţele primarului Romeo Stavarache, care a venit să sensibilizeze Guvernul pentru proiectarea şi construcţia acestui pod.? a declarat premierul. ?Obligaţia mea ca şef al Guvernului este să stimulez cât mai multe investiţii în zona Moldovei, pentru crearea unei infrastructuri moderne, care va genera şi locuri de muncă.? a mai spus acesta.

La finalul ceremoniei, Tăriceanu a glumit, spunând că proiectantul şi constructorul podului ar trebui, după o veche tradiţie, să stea sub pod, în timp ce primul convoi trece pe acesta, pentru a testa rezistanţa lui.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close