Antena 3 CNN Actualitate Încă o demisie din PDL! Vezi cine s-a alăturat liberalilor

Încă o demisie din PDL! Vezi cine s-a alăturat liberalilor

Încă o demisie din PDL! Vezi cine s-a alăturat liberalilor
Sursa foto: foto: pavlicenco.md
20 Apr 2012   •   10:51

Anunţul a fost făcut vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Timiş. Deputatul Marius Dugulescu şi-a anunţat demisia în faţa liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Ruşanu şi Sorin Frunzăverde.

"Am ajuns la concluzia că dreapta în România poate fi cladită doar în PNL, cu oameni care nu promovează afaceri în folosul lor. Am considerat întotdeauna că un politician trebuie să fie modest şi să aiba responsabilitate, atât din partea oamenilor, cât şi din partea lui Dumnezeu. Nu am interese personale, nu am afaceri, vreau să fac politică în continuare în interesul cetăţeanului, atât timp cât oamenii vor dori, atât timp cât oamenii mă vor alege. Sunt mândru că sunt timişorean şi cred că Timisoara are nevoie de un alt primar. Sunt aici să îl susţin pe Nicolae Robu pentru funcţia de primar pentru că am văzut treaba bună pe care a facut-o la Politehnică şi mi-aş dori ca Timisoara să se transforme la fel", a declarat Dugulescu.

De asemenea, el a declarat că are încredere în Crin Antonescu, în echipa PNL din Timiş şi în Sorin Frunzaverde.

Deputatul PDL Marius Dugulescu a fost prezent, miercuri, la sediul central al PNL, liderul liberal Crin Antonescu afirmând că a avut o "discuţie privată" cu deputatul democrat-liberal şi refuzând să facă alte precizări.

Marius Dugulescu, aflat la primul mandat de deputat, ales în colegiul 3 Timişoara, este membru PD din 2001, iar din 2008 făcea parte din Biroul Permanent Judeţean al PDL Timiş, precizează Mediafax.

×
Subiecte în articol: PNL sorin frunzaverde
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close