Antena 3 CNN Actualitate Încă un bebeluş rănit în incendiul de la Giuleşti a murit. Numărul deceselor se ridică la cinci

Încă un bebeluş rănit în incendiul de la Giuleşti a murit. Numărul deceselor se ridică la cinci

Încă un bebeluş rănit în incendiul de la Giuleşti a murit. Numărul deceselor se ridică la cinci
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Aug 2010   •   08:05

Unul dintre cei şapte bebeluşi care au fost răniţi în urma incidentului de la Maternitatea Giuleşti şi se afla internat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" a încetat din viaţă, în noaptea de miercuri spre joi. Este al cincilea nou-născut care îşi pierde viaţa în urma incendiului care s-a produs luni.

Copilul se afla în stare gravă şi avea arsuri pe 75% din suprafaţa corpului. Totodată, susţin medicii, bebeluşul avea arsuri de căi respiratorii şi mai suferise un stop cardio-respirator în urmă cu două zile.

Preotul spitalului "Grigore Alexandrescu" a declarat, joi, că cel de-al cincilea bebeluş care a încetat din viaţă este cel despre care familia fusese anunţată eronat că a murit, în cursul zilei de meircuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", starea unuia dintre ceilalţi şase bebeluşi care se află internaţi acolo s-a agravat, acesta fiind incubat. În cazul celorlaţi cinci, starea generală a devenit "mai satisfăcătoare".

Primii trei bebeluşi au murit, luni seară, în timpul incendiului şi exploziei produse la Maternitatea Giuleşti, având probleme cardiorespiratorii. Cea de-a patra victimă a încetat din viaţă a doua zi dimineaţă. 114 persoane au fost evacuate atunci din maternitate, dintre care 53 copii şi 61 de femei, acestea fiind duse la mai multe spitale din Capitală.

Până la finalizarea anchetei, unitatea sanitară, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, este închisă.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
S-a aflat cauza morții Raisei! Copila a fost ucisă cu cruzime
x close