Antena 3 CNN Actualitate Încă un candidat decedat de COVID a strâns voturile oamenilor. De pe lumea cealaltă a trimis doi prieteni în Consiliul Local

Încă un candidat decedat de COVID a strâns voturile oamenilor. De pe lumea cealaltă a trimis doi prieteni în Consiliul Local

După cazul Deveselu, acolo unde oamenii l-au votat în număr uriaş pe primarul decedat de COVID-19, un alt candidat trecut în nefiinţă din cauza aceluiaşi virus a reuşit să strângă un număr important de voturi, care au făcut ca doi prieteni ai defunctului să prindă un loc în Consiliul Local al comunei unde s-a întâmplat totul.

Încă un candidat decedat de COVID a strâns voturile oamenilor. De pe lumea cealaltă a trimis doi prieteni în Consiliul Local
de Cristi Popovici    |    29 Sep 2020   •   18:00

În comuna Vulcana Pandele din judeţul Dâmboviţa, candidatul la primărie din partea Partidului Ecologist Român s-a stins din viaţă, cu câteva zile înainte de alegeri, din cauza infectării cu COVID-19. Este vorba de Bogdan Simion, fondatorul site-ului dambovitanews.ro, care avea 49 de ani.

Ca şi în cazul de la Deveselu, acolo unde primarul decedat de COVID-19 a câştigat, post-mortem, un nou mandat, şi în comuna dâmboviţeană, lumea l-a votat în număr mare pe candidatul PER, trecut în lumea celor drepţi.

Mai exact, Bogdan Simion a obţinut 179 de voturi, suficiente pentru ca partidul pe care îl reprezenta să obţină două locuri în Consiliul Local din Vulcana Pandele.

Alegerile au fost câştigate de primarul în exerciţiu, Radu Vasile, de la PSD, iar componenţa Consiliului Local este următoarea: PSD - 7 mandate, PNL - 3 mandate, PER - 2 mandate, USR - două mandate şi Pro România - un mandat.

×
Subiecte în articol: Dambovita
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close