Antena 3 CNN Actualitate Încă un județ din România revine la măsuri stricte. Masca de protecție obligatorie în aer liber și program limitat la terase

Încă un județ din România revine la măsuri stricte. Masca de protecție obligatorie în aer liber și program limitat la terase

Încă un județ ia măsuri stricte după criza provocată de coronavirus. În Argeș, cetățenii vor fi obligați să poarte masca de protecție în aer liber. . Persoanele cu vârste de peste cinci ani sunt obligate să poarte masca de protecție în spațiile publice deschise, dacă se formează grupuri mai mari de doi indivizi.

Încă un județ din România revine la măsuri stricte. Masca de protecție obligatorie în aer liber și program limitat la terase
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    28 Iul 2020   •   12:40

Obligativitatea purtării măștilor în aer liber va fi valabilă începând de joi și este valabilă atunci când se formează grupuri de peste două persoane. 

Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât că mijloacele de transport în comun nu vor mai avea voie să plece din stații dacă nu toți pasagerii poartă mască și este interzis transportul în picioare. 

Restaurantele de tip fast-food și sălile de jocuri de noroc vor avea programul limitat până la ora 22:00 în timpul săptămânii și, în weekend, până la ora 23:00.

Ce spune prefectul de Argeș

„Astăzi, în urma discuțiilor și dezbaterilor, a întâlnirilor, am identificat o serie de alte măsuri restrictive pe care le vom adopta în perioada imediat următoare. Toate evenimentele private vor putea să se desfășoare până la ora 22 în timpul săptămânii și în weekend până la ora 23. Toate deciziile intră în vigoare din momentul acesta, cu excepția obligativității purtării măștii, care intră mâine dimineață. Nu există un termen, până când considerăm că amenințarea nu mai e atât de mare”, a spus prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

×
Subiecte în articol: România mască Argeş
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close