Antena 3 CNN Actualitate Incendii de proporţii în Dâmboviţa şi Argeş (VIDEO)

Incendii de proporţii în Dâmboviţa şi Argeş (VIDEO)

Incendii de proporţii în Dâmboviţa şi Argeş <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Mai 2008   •   09:47

Două depozite dezafectate de la periferia oraşului Tîrgovişte au fost cuprinse de flăcări, în cursul nopţii de miercuri spre joi. Pagubele nu au fost mari, însă 10 tuburi de oxigen aflate în hale le-au dat emoţii mari pompierilor. Explozia acestora ar fi putut produce un adevărat dezastru.

Chiar dacă pompierii au sosit imediat, incendiul s-a întins cu repeziciune şi a cuprins o suprafaţă de peste 2000 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale. Intervenţia a fost una extrem de periculoasă. La un moment dat, acoperişul s-a prăbuşit, iar lupta cu flăcările a devenit şi mai dificilă. În cele din urmă, focul a fost stins.

Firma care cumpărase cele două hale hotărâse de curând să le dezafecteze. Ele fuseseră construite în 1872.

Şi în judeţul Argeş, un incendiu a lăsat mai mulţi copii fără acoperişul şcolii în care învăţau. Focul se pare că a izbucnit de la un fulger. Peste 50 la sută din structura clădirii care fusese construită în 1945 a fost afectată. Incendiul a izbucnit la o magazie de materiale amplasată în spatele şcolii de la care s-a propagat şi la acoperiş pe suprafaţă de 150 de metri pătraţi. Oamenii au încercat să salveze ce era mai important: actele şi cataloagele.



Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close