Antena 3 CNN Actualitate Incendiu uriaş la un centru de deşeuri din Bucureşti. Zece maşini de pompieri, la faţa locului

Incendiu uriaş la un centru de deşeuri din Bucureşti. Zece maşini de pompieri, la faţa locului

Un incendiu uriaş a izbucnit, astăzi, la un centru de colectare a deşeurilor din Bucureşti. Zece maşini de pompieri au fost trimis la faţa locului, mai ales că flăcările s-au extins şi la o altă clădire.

Incendiu uriaş la un centru de deşeuri din Bucureşti. Zece maşini de pompieri, la faţa locului
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    05 Iun 2021   •   14:12

Update 16.04: 60 de oameni au fost evacuați din două blocuri aflate în apropierea centrului de colectare a deșeurilor care a fost cuprins de flăcări, în str. Bârsănești din Sectorul 6 al Capitalei.

Focule s-a extins pe o suprafață de 600 de metri pătrați. La această oră, incendiul este sub control, după cum anunță reprezentanții ISU, dar nu a fost lichidat complet. 

Inițial au intervenit opt autospeciale, iar dispozitivul a fost suplimentat. Din ultimele informații, la fața locului intervin 19 autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Știre inițială: Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit la mai multe containere cu deşeuri, iar focul s-a extins şi la o altă clădire, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de peste 500 de metri pătraţi.

În apropiere se află şi un bloc de locuinţe şi există pericolul ca flăcările să se extindă.

La faţa locului s-au deplasat opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, dar şi echipaje medicale SMURD.

Din fericire, nu există victime până în acest moment.

- informaţii în curs de actualizare -

×
Subiecte în articol: incendiu București
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close