Antena 3 CNN Actualitate Incendiu devastator în cartierul Ghencea, soldat cu victime (VIDEO)

Incendiu devastator în cartierul Ghencea, soldat cu victime (VIDEO)

Incendiu devastator în cartierul Ghencea, soldat cu victime <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Apr 2008   •   08:14

Un om a murit şi alţi doi au fost răniţi într-un incendiu izbucnit luni noapte la un depozit de materiale de construcţii din cartierul Ghencea. Focul s-a întins cu repeziciune şi a cuprins mai multe depozite de materiale de construcţii din zona Ghencea. Pompierii au reuşit să stingă focul după aproape o oră şi jumătate.

Incendiu devastator

Intervenţia lor a fost extrem de periculoasă. O butelie a explodat şi alte trei au fost scoase de către pompieri înainte să se producă o tragedie. ?La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta pe circa 260 de metri pătraţi, iar intervenţia a fost îngreunată de fumul dens?, a declarat sublocotenentul Lupu Marian.

Nimeni nu ştie, deocamdată, de la ce a pornit incendiul. Însă cei care locuiesc în zonă au o bănuială şi spun că totul a pornit de la ?drojdierii care dorm de ani de zile la magaziile din spate?.

Un bărbat cu vârsta în jur de 60 de ani a murit în incendiu, iar alţi doi au fost salvaţi la timp de pompieri. Au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi de urgenţă la spital. Cei doi răniţi erau în stare critică şi au intrat direct în sala de operaţie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close