Antena 3 CNN Actualitate Incendiu în complexul studenţesc Regie. Un tânăr a ajuns la spital (VIDEO)

Incendiu în complexul studenţesc Regie. Un tânăr a ajuns la spital (VIDEO)

Incendiu în complexul studenţesc Regie. Un tânăr a ajuns la spital <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Noi 2007   •   07:28

Un cămin din complexul studenţesc Regie a fost evacuat vineri dimineaţă, din cauza unui incendiu produs în una dintre camere. Studenţii şi conducerea campusului cred că unul dintre locatari ar fi pus focul, după o ceartă cu colegii săi. Mihnea Costuiu, director general Universitatea Politehnică, a declarat că ?este suspect faptul că unul dintre studenţi a dispărut după o altercaţie cu colegii?.

Uşa camerei a fost curprinsă de flăcări, iar cei trei studenţi au fost nevoiţi să iasă pe geam pentru a se salva. Unul dintre studenţi nu a reuşit însă să iasă la timp şi a fost atins de flăcări. A fost transportat de urgenţă la spital, însă starea lui este stabilă.

Trei maşini de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările. Toţi studenţii care se aflau în cămin au fost evacuaţi imediat. Din păcate, cei trei studenţi nu au mai putut recupera nimic din bunurile aflate în cameră. Studenţii sunt convinşi că incendiul a fost provocat de colegul lor. Pompierii vor stabili dacă a fost un accident sau dacă a fost vorba despre o mână criminală.

UN CĂMIN DIN REGIE A FOST EVACUAT:

Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close