Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la Notre Dame. Arhiepiscopul Ioan Robu: Este o dramă, o lovitură grea pentru Biserica Catolică

Incendiu la Notre Dame. Arhiepiscopul Ioan Robu: Este o dramă, o lovitură grea pentru Biserica Catolică

Incendiu la Notre Dame. Arhiepiscopul Ioan Robu:  Este o dramă, o lovitură grea pentru Biserica Catolică
Sursa foto: foto: Agerpres/ Pixabay.com
15 Apr 2019   •   22:52

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsă de un incendiu foarte violent luni seară, care a dus la prăbuşirea turlei monumentului istoric cel mai vizitat din Europa.

Citește și: Catedrala ”Notre Dame” din Paris, cuprinsă de flăcări. Întregul acoperiș s-a prăbușit

Citește și: Povestea impresionantă a catedralei Notre Dame din Paris

Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, preşedintele Conferinţei Episcopilor din Românei, afirmă că ceea ce s-a întâmplat la Paris este o dramă, o lovitură grea pentru Biserica Catolică.

"Când am văzut ce se întâmplă la Paris, vă spun drept, am rămas fără gânduri și fără cuvinte. Într-adevăr, e o dramă, o lovitură grea pentru Biserica Catolică locală și nu numai locală - universală, pentru că Parisul a avut rolul lui în lumea credinței, în istoria noastră catolică și să vezi așa ceva îți vine să crezi că nu ești îl lumea asta", a spus ÎPS Ioan Robu.

Citește și: Incendiu la Notre Dame. Jurnalist român la Paris: Nu este exclusă varianta unui atentat terorist

Citește și: Incendiu la Notre Dame. Un preot român, detalii cutremurătoare despre Sfânta Coroană de Spini a Mântuitorului care se găsește la Notre Dame

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close