Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la o hală de vopsitorie plină de butelii din Moreni

Incendiu la o hală de vopsitorie plină de butelii din Moreni

Incendiu la o hală de vopsitorie plină de butelii din Moreni
11 Sep 2008   •   09:41

O hală de vopsitorie din Moreni a ars miercuri noapte. Pompierii se temeau că buteliile care se aflau în incinta acesteia, vor exploda. Din fericire, buteliile de aragaz erau goale pentru că urmau să fie vopsite.

Pompierii ştiau că vopsitoria era plină de butelii aşa că au intervenit de urgenţă, dar cu precauţie. Ionescu Cristian, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a declarat că s-a lucrat cu spumă de la trei autospeciale, iar incendiul este în curs de lichidare. În prezent, se lucrează la răcire şi cauza urmează a fi stabilită ulterior.

Incendiul a provocat panică printre oamenii din zonă, iar poliţiştii au intervenit şi ei, cu repeziciune. Viorel Polexe, şef poliţia Moreni a declarat că pentru asigurarea locului unde s-a produs acest incendiu, au fost îndepărtate persoanele curioase şi a fost blocat pentru circa 20 de minute traficul rutier în zonă deoarece exista pericolul unei explozii. Pînă la urmă, intervenţia autorităţilor a avut succes. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Antena3

×
Parteneri
Mugur Isărescu lasă de înţeles că se va ajunge la îngheţarea salariilor în România
x close