Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la Palatul Telefoanelor din Timişoara (VIDEO)

Incendiu la Palatul Telefoanelor din Timişoara (VIDEO)

Incendiu la Palatul Telefoanelor din Timişoara <font color=red>(VIDEO)</font>
26 Sep 2007   •   19:45

Peste 22.000 de abonaţi ai Romtelecom din Timişoara au rămas fără ton la telefon în urma incendiului produs în Palatul Telefoanelor, miercuri seară. Incendiul s-a extins din cauza cablurilor care traversează clădirea. Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă, dar aceştia au reuşit să izoleze flăcările. Deocamdată însă, acolo este în continuare foarte mult fum. Din primele cercetări reiese că a fost vorba despre o eroare umană. Pagubele nu au fost evaluate până acum.

Primele rezultate ale cercetărilor susţin ipoteza că flăcările au pornit de la un scurtcircuit provocat de un muncitor care lucra cu o bormaşină la etajul al doilea al clădirii. Cei care se aflau în birouri au ieşit imediat din clădire pe scările de incendiu.

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au intervenit cu greutate, pentru că angajaţii companiei de telefonie nu aveau cheile de la camerele afectate de flăcări. Pompierii au fost nevoiţi să spargă câteva geamuri şi să intervină din exteriorul clădirii. Pompele cu apă nu au putut fi nici ele folosite, din cauza aparaturii electronice existente în clădire.

IMAGINI DE LA INTERVENŢIA POMPIERILOR:  

Antena 3

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close