Antena 3 Actualitate Incendiu la Rafinăria Astra Ploieşti

Incendiu la Rafinăria Astra Ploieşti

11 Feb 2008   •   11:10
Incendiu la Rafinăria Astra Ploieşti

Luni dimineaţă un turn de răcire al rafinăriei Astra Ploieşti a luat foc. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit imediat cu cel puţin patru autospeciale şi au stins incendiul. Turnul de răcire care a ars este situat în cartierul din zona de sud a Ploieştiului, unde locuiesc mii de familii. Opt autospeciale ale pompierilor s-au deplasat la locul incendiului, pompierii reuşind să-l izoleze şi să stingă focul, iar apoi au intervenit pentru răcirea zonei, astfel încât să prevină reaprinderea incendiului.

Focul a izbucnit în acelaşi timp în care muncitorii unei firme particulare efectuau operaţiuni de tăiere a unor utilaje dezafectate. Nu s-a stabilit încă motivul producerii incendiului. Poliţia face cercetări în acest sens.

Nu s-au înregistrat victime şi nici nu a existat pericolul propagării focului. Rafinăria Astra din Ploieşti este închisă de aproximativ doi ani.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close