Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic într-o casă din Predal. Proprietarul a murit, după ce a rămas blocat la mansardă

Incendiu puternic într-o casă din Predal. Proprietarul a murit, după ce a rămas blocat la mansardă

Incendiu puternic într-o casă din Predal. Proprietarul a murit, după ce a rămas blocat la mansardă
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Noi 2012   •   14:53

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică, în jurul orei 11.00 la o locuinţă din Predeal, iar după aproximativ două ore un bătrân de 80 de ani, proprietarul locuinţei, care a rămas blocat la mansardă, a fost găsit mort de către pompieri, conform Mediafax.

Potrivit purtătorulu ide cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, la ora transmiterii acestei ştiri se intervine cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară.
   
Fiul proprietarului i-a anunţat pe pompieri că tatăl său, în vârstă de 80 de ani, a rămas blocat la mansardă, însă pompierii nu au putut ajunge la el decât după aproape două ore. Acesta a fost găsit mort, iar toate bunurile au fost distruse.
   
"Nu am putut avea acces la încăperea în care se afla bărbatul, din cauza flăcărilor violente, a fumului dens şi gros şi a gazelor fierbinţi. Am reuşit până la urmă să intrăm în acea încăpere şi s-a identificat un bărbat decedat. Estimăm că vârsta acestuia este în jur de 80 de ani. Nu mai sunt alte victime, în afara de persoana decedată. Bunurile materiale au fost distruse, mă refer la locuinţa, mansardă şi acoperiş", a spus Sfreja.
   
Pompierii au făcut recunoaşterea în toată casă şi nu au găsit pe nimeni, însă la mansardă nu s-a putut intra.
   
"Focul arde sub acoperiş şi se încearcă decopertarea acestuia. E foarte dificil pentru că sunt două rânduri de acoperiş din tablă", a mai spus Sfreja.
   
Bătrânul a fost găsit într-o încăpere mică, o bucătărie aflată la mansardă. În timpul intervenţiei, unul dintre pompieri a fost rănit, suferind o luxaţie la o mână. Acoperişul arde pe o suprafaţă de 70-100 metri pătraţi, potrivit sursei citate.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin în continuare pentru lichidarea incendiului.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close