Antena 3 CNN Actualitate Incident în curtea şcolii. Un elev a fost înjunghiat de un coleg

Incident în curtea şcolii. Un elev a fost înjunghiat de un coleg

Incident în curtea şcolii. Un elev a fost înjunghiat de un coleg
28 Mai 2008   •   14:20

Un elev de 17 ani din Bumbeşti Jiu a fost înjunghiat de unul dintre colegii săi, chiar în şcoală. Totul s-a petrecut în timpul pauzei dintre cursuri. Cei doi elevi ai Colegiului Mihai Viteazul s-au luat la bătaie din cauza vânzării unui telefon mobil. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Gorj, Daniel Tică, unul dintre băieţi a scos un briceag cu care l-a lovit pe celălalt. În urma altercaţiei, elevul atacat s-a ales cu o tăietură de 3 centimetri lungime. Victima a primit îngrijiri la cabinetul medical al şcolii, refuzând să fie condus la spitalul orăşenesc.

Dirigintele unuia dintre elevi spune că tânărul a avut chiar bursă în primul semestru al acestui an şcolar. Părinţii celor doi sunt plecaţi în străinătate, motiv care ar sta la baza comportamentului lor agresiv, spun profesorii. ?Vina principală este a familiilor. Nu au suficient interes pentru viitorul copilului lor?, a explicat directorul colegiului, Dorel Lupulescu.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a pornit o anchetă în acest caz. Deocamdată, cei doi elevi au fost amendaţi cu 300 de lei. Cel care a folosit briceagul are dosal penal şi riscă până la doi ani şi jumătate de închisoare.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close