Antena 3 CNN Actualitate Incidente armate pe litoral. Doi bărbaţi împuşcaţi şi un rănit

Incidente armate pe litoral. Doi bărbaţi împuşcaţi şi un rănit

Incidente armate pe litoral. Doi bărbaţi împuşcaţi şi un rănit
29 Aug 2008   •   08:15

Un tânăr a fost împuşcat în cap, iar altul a ajuns la spital cu vânătăi pe tot corpul, în urma unui scandal petrecut, joi, pe o terasă din Vama Veche. De asemenea, un bărbat a ajuns noaptea trecută la spitalul din Constanţa, după ce a fost bătut şi împuşcat. Omul susţine că a fost confundat şi nu ştie cine sunt atacatorii. Poliţiştii au găsit la locul incidentului mai multe tuburi de cartuşe.

Bărbatul spune că se îndrepta spre baraca în care locuia, când la un moment dat a fost luat la bătaie din senin de mai mulţi indivizi. Unul dintre ei a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras. L-a nimerit pe bărbat direct în picior.

Varianta bărbatului este susţinută şi de martori.

Poliţiştii au găsit la faţa locului două cartuşe şi au deschis o anchetă pentru a afla cine sunt agresorii. Aceştia riscă dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Un alt conflict sângeros a avut loc în Vama Veche. Scandalul a pornit de la o banală discuţie în contradictoriu. La un moment dat, unul dintre tineri a scos un pistol.

Tânărul împuşcat s-a năpustit asupra pistolarului şi l-a bătut crunt. În cele din urmă, o patrulă de jandarmi a ajuns la faţa locului şi i-a imobilizat pe cei doi.

Tânărul care a tras cu arma s-a ales cu dosar penal.

Antena3

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close