Antena 3 CNN Actualitate Incredibil! Tânăra rănită în accidentul din zona Piaţa Victoriei a fost jefuită de un martor, în timp ce striga după ajutor

Incredibil! Tânăra rănită în accidentul din zona Piaţa Victoriei a fost jefuită de un martor, în timp ce striga după ajutor

Incredibil! Tânăra rănită în accidentul din zona Piaţa Victoriei a fost jefuită de un martor, în timp ce striga după ajutor
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Apr 2016   •   21:29

Una dintre victimele accidentului de luni după-amiază din Capitală, când un tramvai a lovit o maşină în timpul manevrelor de intrare în depou, a rămas fără telefonul mobil.

Cabral Ibacka a distribuit pe Facebook postarea unuia dintre martorii la acest accident, care povestește cum un bărbat cu geacă de blugi (apare în fotografii -n.r.) i-a furat telefonul tinerei care urla de durere și de grija prietenului ei.

Tânărul povestește că era în zonă la momentul producerii accidentului și că prima sa reacție a fost să deconecteze bateria de pe mașina lovită de tramvai.

”Dupa ce am deconectat bateria, tipul cu geaca de blugi din poza (probabil o ruina de om, o jigodie infecta indoctrinata de TV) fura ca un m...t ordinar telefonul fetei ce a fost pe scaunul din dreapta in masina lovita. Ei nu ii pasa de un c...t de telefon caci era in stare de soc si urla cat o tineau puterile sa ii salvam prietenul ca moare in timp ce animalul ala s-a gandit la un profit rapid si nemuncit”, a scris tânărul pe Facebook, unde a postat mai multe imagini de la fața locului.

 

Cc: Cristian Grasu.

Posted by Cabral Ibacka on 5 Aprilie 2016

”Și știu că sună ciudat când spun că nu sunt rare animalele astea… dar ajunge să stai de vorbă cu un echipaj de la Ambulanță și vei înțelege că exemplare din subspecia asta de om au fost surprinse de multe ori buzunărind victime inconștiente ale unor accidente groaznice”, a scris Cabral pe blogul personal.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close