Antena 3 CNN Actualitate Inedit A văzut un om fără adăpost pe stradă, i-a făcut o poză și și-a bătut joc de el. Ce s-a întâmplat după câteva ore

A văzut un om fără adăpost pe stradă, i-a făcut o poză și și-a bătut joc de el. Ce s-a întâmplat după câteva ore

A văzut un om fără adăpost pe stradă, i-a făcut o poză și și-a bătut joc de el. Ce s-a întâmplat după câteva ore
03 Mai 2017   •   18:00

Dacă ați vedea un om fără adăpost pe stradă, ce ați face? L-ați ignora? I-ați oferi ajutor? Un bărbat nu a ales niciuna din aceste variante și a făcut un gest absolut îngrozitor. 

El a realizat o fotografie cu telefonul mobil, apoi a postat imaginea pe rețelele de socializare, alături de un comentariu umilitor la adresa sărmanului om. Și mai șocant este faptul că, în loc să-i atragă atenția că nu este bine ce face, amicii lui de pe rețelele de socializare au început și ei să-și bată joc de omul fără adăpost. 

Din fericire, fotografia a ajuns și la un om cu suflet. Scârbit de atitudinea semenilor săi,  Steve Currie a decis să facă un gest uman pentru persoana fără adăpost. I-a deschis un cont pe un site specializat în strângerea de fonduri pentru persoanele cu probleme. Bărbatul speră să strângă măcar 1.000 de lire sterline, astfel încât protagonistul imaginii să-și poate permite chiria unei locuințe. Până acum, s-au strâns 145 de lire sterline. 

Sursă: metro.co.uk

 

 


 

×
Subiecte în articol: fotografie om fara adapost
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close