Antena 3 Actualitate Inedit Apariție neașteptată pe un submarin nuclear rus. Echipajul a rămas la bord și a așteptat ca musafirul să plece (FOTO)

Apariție neașteptată pe un submarin nuclear rus. Echipajul a rămas la bord și a așteptat ca musafirul să plece (FOTO)

14 Ian 2019   •   16:36
Apariție neașteptată pe un submarin nuclear rus. Echipajul a rămas la bord și a așteptat ca musafirul să plece (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Echipajul de la bordul unui submarin nuclear rus, care a ieşit la suprafaţă prin gheaţă la Cercul Polar, a avut parte de o vizită neobişnuită.

Un urs polar s-a urcat navă. Din păcate, animalul nu a trecut să salute marinarii, ci în căutare de hrană. Ursul a fost atras de resturile de alimente aruncate de la bord.

Comandantul le-a cerut celor 120 de membri ai echipajului să rămână la bord după ce animalul s-a urcat pe coca submarinului.

Nava cu o lungime de 167 de metri, din clasa Delta IV, care are la bord rachete balistice, se afla la nordul insulelor norvegiene Svalbard şi Jan Mayen.

În unele ţări, precum Marea Britanie, marinarilor le este interzis să arunce gunoaie de la bordul navelor militare. Submarinele din British Royal Navy sunt dotate cu sisteme avansate de sortare şi reciclare a deşeurilor. Cele ruseşti nu dispun toate de astfel de sisteme.

×
Subiecte în articol: urs polar
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close