x close

Cățelul s-a apropiat de sicriu, s-a ridicat în două lăbuțe și a început să plângă. A fost modul său de a-și lua rămas bun de la stăpânul său

08 Mai 2018   •   11:07
Cățelul s-a apropiat de sicriu, s-a ridicat în două lăbuțe și a început să plângă. A fost modul său de a-și lua rămas bun de la stăpânul său  Foto: assets3.thrillist.com

Oamenii prezenți la o înmormântare au fost impresionați până la lacrimi, când au văzut cum un cățel a venit să-i aducă un ultim omagiu stăpânului său.

La începutul aceastui an, după 13 ani petrecuți împreună, stăpânul lui Sadie a murit brusc în urma unui infarct. Cățelușa a fost lângă el în ultimele sale clipe de viață. „După ce paramedicii au venit și nu l-au mai putut reanima, Sadie a rămas lângă el și și-a pus capul pe mâna lui”, a povestit Jeremy May, patronul firmei funerare.

Toată lumea a fost devastată de moartea bărbatului, inclusiv Sadie. În cele zece zile, animalul nu  părea să își revină.

„Sadie nu a mâncat, nu a dormit și și-a petrecut zilele așteptând la ușă ca el să se întoarcă!”.
Așa că în ziua înmormântării au decis să o ducă la capelă pentru ca animalul să își ia adio de la stăpânul drag. A fost momentul în care toată lumea a fost impresionată de durea animalului.


 

Citeşte mai multe despre:

catel sicriu lacrimi inmormantare durere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati