Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce se întâmplă dacă renunți pur și simplu la cafea. Experiment cu final suprinzător

Ce se întâmplă dacă renunți pur și simplu la cafea. Experiment cu final suprinzător

Ce se întâmplă dacă renunți pur și simplu la cafea. Experiment cu final suprinzător
Sursa foto: foto: pixabay.com
27 Ian 2016   •   14:08

Poți să trăiești fără cafea? Amy Andrew, o britanică mare iubitoare de espresso a făcut un experiment derulat pe parcursul a șapte zile. Pur și simplu nu s-a mai atins de plăcuta licoare și a notat ce simte, scrie Daily Mail.

Dacă în primele trei zile, privarea de cafea i s-a părut destul de chinuitoare, simțindu-se fără energie, începând cu a patra zi a experimentului a realizat că, de fapt băutul cafelei e mai mult o obișnuință, dar mai ales o plăcere. Iar această plăcere vine de multe ori la pachet cu socializarea. Aici, relatează Amy, a fost un pic pusă în dificultate de experiment. Devine un gest natural să stai la o cafea cu prietenii.

După o săptămână fără cafea, cel mai mare impact pe care l-a simțit a fost unul pshilogic - a bea cafea este o obișnuință, iar lipsa ei nu are efect fizic, ci doar unul psihic.

"îmi place să beau cafea, ador gustul și aroma sa, și e doza perfectă de remontare când sunt la job. Nu vreau să renunț la ea complet, dar am realizat că sunt rare momentele în care am cu adevărat nevoie de ea'', a concluzionat Amy.



×
Subiecte în articol: experiment
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close