Antena 3 CNN Actualitate Inedit Legea antifumat. Amărăciunea unui patron: ”Am aruncat scrumierele, am aerisit, am cumpărat şi flori, iar la micul dejun am mâncat două pachete de gume”

Legea antifumat. Amărăciunea unui patron: ”Am aruncat scrumierele, am aerisit, am cumpărat şi flori, iar la micul dejun am mâncat două pachete de gume”

Legea antifumat. Amărăciunea unui patron: ”Am aruncat scrumierele, am aerisit, am cumpărat şi flori, iar la micul dejun am mâncat două pachete de gume”
Sursa foto: Foto: Facebook/ captura ANtena 3
18 Mar 2016   •   16:00

Într-un club din Timișoara scrumierele au fost înlocuite cu vaze cu flori, după ce fumatul a fost interzis în spațiile publice.

Patronul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a afirmat cu amărăciune că a vrut să-și surprindă în mod plăcut clienții nefumători, însă, din păcate nimeni nu i-a trecut pragul.

”A intrat în vigoare legea antifumat. Ne-am pregătit din greu pentru această zi istorică.Am aruncat scrumierele, am aerisit, am cumpărat şi flori şi le-am pus pe mese pentru a-i primi cu drag pe nefumatorii care nu puteau să vină la noi până acuma din cauza fumului. La micul dejun am mâncat două pachete de Orbit Winter Fresh şi o cutie de Tic Tac pentru a avea o respiraţie proaspătă in timpul discutiilor spumoase pe care le-aş fi purtat cu nefumătorii.Vroiam să îi cunosc pe acesti oameni minunati care au militat pentru această lege. Au trecut deja trei ore şi nu a venit nici unul… Nefumătorule, dacă totuși vii şi cafeneaua e goală, nu intra în panică.Ne găsești în spatele cafenelei, stăm afară în frig şi fumăm. Acum te simți respectat, nu-i aşa?”, a scris patronul localului, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: legea antifumat
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close