Antena 3 CNN Actualitate Inedit Momentul în care trei tineri din Bacău vor să plătească plinul de combustibil, la Lukoil, cu trei găleți de monezi: "Păi ăștia nu sunt bani? Aurul rusesc!"

Momentul în care trei tineri din Bacău vor să plătească plinul de combustibil, la Lukoil, cu trei găleți de monezi: "Păi ăștia nu sunt bani? Aurul rusesc!"

Trei tineri au făcut plinul la o benzinărie Lukoil din Bacău, apoi au mers la casa de marcat cu trei găleți pline cu monezi de 1 ban și 5 bani. Angajatele stației de alimentare au rămas fără grai.

Momentul în care trei tineri din Bacău vor să plătească plinul de combustibil, la Lukoil, cu trei găleți de monezi: "Păi ăștia nu sunt bani? Aurul rusesc!"
Sursa foto: Facebook/ Judetul Bacau bun si rau
de Mia Lungu    |    23 Mar 2022   •   13:53

"A durat aproape o lună, am cerșit mărunt prin toate magazinele unde am făcut cumpărături, chiar și de la oamenii străzilor( că le-am dat ceva în plus). Am adunat ceva datorită lor, și le mulțumesc! Așa că am mers să fac plinul la Lukoil(firmă rusească), ieșirea din Bacău", a scris unul din tineri, pe Facebook.

A durat aproape o lună, am cersit marunt prin toate magazinele unde am făcut cumpărături, chiar și de la oamenii străzilor( ca le-am dat ceva în plus). Am adunat ceva datorită lor, și le mulțumesc! Așa că am mers să fac plinul la Lukoil(firmă rusească), ieșirea din Bacău

Posted by Judetul Bacau, Bun si Rau on Tuesday, 22 March 2022

În filmare se vede cum cei trei se îndreaptă spre casele de marcat ale benzinăriei, cu trei găleți pline cu monezi, pe care le pun pe tejghea.

"Am făcut și noi plinul și vrem să plătim. E mai mult oricum, e cu tips. Amestecături...Noi am alimentat. Nu îi puteți primi? Nu sunt bani? Ia uitați, sunt bani. Aurul rusesc", îi spun tinerii uneia dintre angajate, care le transmite că nu poate primi monezile și le cere să nu mai filmeze.

 

 

×
Subiecte în articol: tineri Bacău plinul combustibil Lukoil găleți
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close