Antena 3 CNN Actualitate Inedit O creatură bizară a provocat spaima într-un sat din Galați: „N-am mai văzut niciodată așa ceva”

O creatură bizară a provocat spaima într-un sat din Galați: „N-am mai văzut niciodată așa ceva”

Panică totală într-un sat din Galați. Oamenii au crezut că animalele lor sunt atacate de o creatură bizară și au decis să o ucidă.

O creatură bizară a provocat spaima într-un sat din Galați: „N-am mai văzut niciodată așa ceva”
23 Mai 2020   •   12:29

Timp de câteva zile localnicii din comuna gălățeană Oancea, mai exact cei care aveau o stână lângă râul Prut, au trăit cu teamă deoarece un animal tot le omora iezii și mieii. În cele din urma oamenii au prins fiara și atunci au rămas cu gura căscată deoarece nu mai văzuseră așa animal prin zonă.

Au cerut ajutor vănătorilor, aceștia au spus că este vorba despre o hienă. Animalul acesta nu are ce căuta în România așa că se presupune că a trecut înot Prutul după ce a fugit fie dintr-o crescătorie ilegală fie dintr-o grădină zoo clandestină. Biologii susțin însă ca este vorba despre un câine mare sălbăticit care sufera de o boală a pielii și de aici aspectul bizar.

“E mare, bă! (...) Nu te da aproape de el că nu știi ce boală are! Băi, când venea parcă nu era ..nu e șacal aista”, au spus oamenii.

Animalul avea gheare mari, spun oamenii și două rânduri de colți. Nu ar fi mai văzut vreodată așa ceva. I-au anunțat pe membrii Asociației Pescarilor și Vânătorilor din Galați. Vânători, deși oarecum mirați, au spus că este hienă. Este drept că acest animal nu are ce căuta în zona României, dar bănuiesc ca a fugit dintr-un adăpost illegal de peste Prut, din Republica Moldova.

“Nu știu ce animal era, că n-am văzut niciodată. Mi-o mâncat miei, i-am dat acolo foc, în vale. N-avea păr pe el, numai pe cap, ca o coamă. (...) Nu-i câine, domnule, are niște dinți! Și a sărit aici în drum și la cioban! L-am prins, aici, în drum. Noi veneam cu oile, să le băgăm înăuntru și el venea din urmă. Băietul acela, care-l am la oi, era să sară-n gâtul lui. O dat cu bățu-n el. (...) Când veneam cu oile la deal, el venea din urmă. Mă, ce dracu-i mă asta?! Eu n-am văzut nicodată. Am zis întăi că-i câne! Ce câne, mă, când s-o zvârlit deodată așa… Are două rânduri de dinți.”, a declarat ciobanul Lucian Timoș.


 

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close