O familie și-a îngropat fiul de 17 ani, dar au vrut să-l dezgroape pentru o altă autopsie. Când au ridicat capacul sicriului au înlemnit: „Doamne, Dumnezeule!”

20 Sep 2019   •   13:24
O familie și-a îngropat fiul de 17 ani, dar au vrut să-l dezgroape pentru o altă autopsie. Când au ridicat capacul sicriului au înlemnit: „Doamne, Dumnezeule!” sursă foto: pixabay.com

Părinții unui tânăr de 17 ani al cărui cadavru a fost găsit într-o sală de sport au decis ca trupul băiatului să fie exhumat pentru a demonstra că moartea fiului lor nu a fost un simplu accident.

Familia din statul american Georgia a fost cutremurată în momentul în care trupul fiului lor a fost găsit în sala de sport a liceului unde învăța, înfășurat într-o saltea de gimnastică tip rolă.

Anchetatorii au declarat că tânărul ar fi murit sufocat , după ce ar fi încercat să-și recupereze perechea de adidași care ar fi rămas blocată în acea saltea.

Familia, prin intermediul unui ordin judecătoresc a decis exhumarea fiului lor, iar în luna iunie a anului 2019 a fost efectuată o a doua autopsie.

Însă, aceștia au fost șocați să afle că organele fiului lor lipseau, iar în locul creierului, al inimii și al plămânilor erau niște bucăți de ziar. 

„Dumenzeule.E de necrezut. Nu știu cum putem trăi cu asta”, a spus tatăl băiatului.

Sursă: CNN

x close