Antena 3 CNN Actualitate Inedit Primul britanic care a ajuns în spațiu rupe tăcerea: „Extratereștrii există și ar putea trăi printre noi, pe Pământ!”

Primul britanic care a ajuns în spațiu rupe tăcerea: „Extratereștrii există și ar putea trăi printre noi, pe Pământ!”

Extratereștii există și nu e exclus ca ei să trăiască printre noi, susține primul astronaut britanic care a ajuns în spațiu.

Primul britanic care a ajuns în spațiu rupe tăcerea: „Extratereștrii există și ar putea trăi printre noi, pe Pământ!”
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
06 Ian 2020   •   12:22

Dr. Helen Sharman, care a ajuns în spațiu în urmă cu 28 de ani, susține fără îndoială că există „tot felul de forme de viață” în univers - dar poate „pur și simplu nu le putem vedea”, deoarece sunt atât de diferite de rasa umană.

„Extratereștrii există, nu e nicio îndoială”, a spus dr. Sharman la Observer Magazine, potrivit The Telegraph.

„Există atâtea miliarde de stele în univers, încât trebuie să existe tot felul de forme de viață. Sunt ele ca mine și ca tine, compuse din carbon și azot? Probabil că nu. Este foarte posibil ca ele să fie aici chiar acum și pur și simplu să nu le putem vedea”.

În 1991, dr. Sharman a devenit primul britanic și prima femeie care a ajuns în spațiu după ce a decis să aplice pentru o călătorie dincolo de nori, în urma unui apel auzit la radio. 

„Am bifat toate casetele, dar nu am crezut că mă vor alege, așa că am spus că nu-mi pasă. Când am ajuns acasă mi-am dat seama că, dacă nu aplic, de fapt, atunci nu mă puteau alege”, a povestit Helen Sharman.

×
Subiecte în articol: Helen Sharman extraterestrii
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close