Antena 3 Actualitate Inedit Se cunoscuseră pe Tinder și și-au dat întâlnire. După trei luni, tânăra a primit un mesaj neașteptat de la bărbat. „Nici nu știu cum ar trebui să reacționez”

Se cunoscuseră pe Tinder și și-au dat întâlnire. După trei luni, tânăra a primit un mesaj neașteptat de la bărbat. „Nici nu știu cum ar trebui să reacționez”

11 Mar 2019   •   00:13
Se cunoscuseră pe Tinder și și-au dat întâlnire. După trei luni, tânăra a primit un mesaj neașteptat de la bărbat. „Nici nu știu cum ar trebui să reacționez”
Sursa foto: Foto: Instagram

Se cunoscuseră pe Tinder și și-au dat întâlnire la o cafenea. După trei luni, tânăra a primit un mesaj total neașteptat de la bărbat. 

Mai precis, Kimberley Latham-Hawkesford a primit de la bărbatul cu care s-a întâlnit 15 trucuri pentru a se perfecționa.

Printre sfaturile primite de femeia de 24 de ani se numărau pierderea în greutate, să-și schimbe machiajul și să poarte bluze decoltate.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu trei luni la o cafenea. Lucrurile mergeau bine, așa că au decis să meargă și la un restaurant. Dar în scurt timp, Kimeberley și-a dat seama că nu este ceea ce caută, după ce bărbatul a întrebat-o dacă s-a gândit la operație estetică și apoi s-au certat după ce ea s-a oferit să plătească, arătându-i ca are mulți bani, scrie LadBible.

Și-au spus la revedere, iar Kimberley nu s-a mai gândit la asta până nu a primit ciudatul mesaj trei luni mai târziu. 

Bărbatul i-a explicat de ce nu i-a mai scris după întâlnire, dezvăluindu-i că „ar fi putut face întâlnirea mult mai bună”. 

Apoi i-a trimis 15 lucruri pe care le-ar putea îmbunătăți la ea, spunându-i că ar putea lua în considerare o altă întâlnire dacă ține cont de ele.

A început cu înfățișarea sa. I-a spus că ar arăta incredibil, dacă ar mai pierde câteva kilograme, sugerându-i să dea jos vreo șapte kilograme. Apoi s-a legat de pilea ei, spunându-i că „puțin bronz fals nu strică”. A continuat: „Ai sâni mari, așa că ar trebui să fie mai decoltată”. I-a mai spus că ar trebui să poarte haine care i se potrivesc, astfel încât „să nu mă jenez când ies cu tine”. 

A făcut referire și la părul ei, spunându-i că ar trebui să opteze pentru o culoare naturală și să-și pună extensii. Să poarte mai puțin make-up.

Bărbatul a mai fost deranjat și că nu a fost sărutat la prima întâlnire și că ar trebui să fie mai sensibilă cu sentimentele celorlalți. 

Kimberley a declarat pentru LadBible: „La început am fost împietrită și mi-a ucis încrederea, dar apoi cu cât am citit, cu atât mai nostim mi s-a părut. Nu înțeleg cum un tip poate spune așa ceva unei femei. Singurul meu sfat pentru el este să respecte femeile, pentru că are un comportament dezgustător”. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close