Antena 3 CNN Actualitate Inedit Snoop Dogg, așteptat la Bogata de Mureș cu palincă și cu ciorbă din moare de varză

Snoop Dogg, așteptat la Bogata de Mureș cu palincă și cu ciorbă din moare de varză

Snoop Dogg, așteptat la Bogata de Mureș cu palincă și cu ciorbă din moare de varză
Sursa foto: Foto:facebook.com/snoopdogg
14 Mar 2016   •   19:39

Rapperul Snoop Dogg, aflat în turneu în Bogota, Columbia, care a postat o fotografie pe Instagram și din greșeală a dat check-in în Bogata, județul Mureș, este așteptat în comuna mureșeană cu palincă de prune sau de mere și cu ciorbă din moare de varză cu carne de porc.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, pentru Agerpres, că în comună au fost americani care s-au simțit extrem de bine, așa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este și o mâncare tradițională de excepție.

'Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag', a declarat Laszlo Barta.

Comuna Bogata din județul Mureș are 2.019 locuitori.

 

×
Subiecte în articol: snoop dogg
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close