Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un pisoi a mers 500 de kilometri ascuns în bara unei mașini. ”A trebuit să dezmembrez automobilul” - VIDEO

Un pisoi a mers 500 de kilometri ascuns în bara unei mașini. ”A trebuit să dezmembrez automobilul” - VIDEO

Un pisoi a mers 500 de kilometri ascuns în bara unei mașini. ”A trebuit să dezmembrez automobilul” - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura youyube.com
de M.Z.    |    27 Noi 2016   •   11:00

Un pisoi a călătorit nu mai puțin de 500 de kilometri, ascuns după bara de protecție a unei mașini. Impresionat de întâmplare, dar și de cât de drăgălaș era pisicul, șoferul a decis imediat ce l-a văzut să-l adopte, potrivit mirror.co.uk.

Noul stăpân al pisoiului este acum locotenentul Nick Grimmer, pilot de elicopter britanic al Royal Naval Air Station. El se întorcea din vacanță și la volanul maşinii sale, când a făcut o descoperire neobişnuită. La ieșirea din aeroportul din Birmingham (Anglia), el și-a recuperat mașina și a pornit spre Cornwall, o localitate din sud-vestul țării, unde este baza sa.

Apoi, a auzit un mieunat slab, dar nu şi-a dat seama de unde vine zgomotul. A oprit mașina și s-a uitat cu atenție la autoturism. Mare i-a fost mirarea când după bara de protecție din față a găsit animalul de companie.

Am chemat câţiva ingineri să mă ajute să dezmembrez mașina”, a declarat Grimmer.

A decis repede să-l adopte și l-a ”botezat” Tiger, locotenentul făcând parte din escadronul de elicoptere ”The Flying Tigers”.

×
Subiecte în articol: pisoi
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close