Antena 3 CNN Actualitate Un infirmier și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție COVID-19

Un infirmier și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție COVID-19

Trecut prin experienţa Covid-19, un infirmier de la secția de pneumologie a spitalului Ostuni din Torre Santa Susanna (Italia) a adapat cererea de căsătorie la pandemie. El și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție Covid pe care o poartă în spital.

Un infirmier și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție COVID-19
de Georgiana Adam    |    02 Ian 2021   •   23:45

Giuseppe Pungente a fost unul dintre primii angajați din sănătate care s-au infectat cu SARS-CoV-2, în martie anul trecut. După ce s-a vindecat el revenit la muncă, iar în ultimele zile și-a făcut și vaccinul.

Experienţa cu pandemia i-a oferit o lecţie de viaţă

"Printre primii pozitivi la Covid, în prima linie a luptei împotriva virusului și printre primii vaccinați, am înșeles că viața este formată din cele mai mici și simple lucruri: cei mai apropiați prieteni, familia și viitoarea familie, alături de tine", a spus infiemierul, notează cotidianul Repubblica.

Aşa a fost inspirat să înceapă anul cu o cerere de căsătorie inedită, într-o variantă simplă, adaptată vremurilor actuale.

Şi-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris pe uniforma de protecție Covid pe care o poartă în spital:

„Carmelì, te măriți cu mine?” Da sau Nu.

Cu o asemenea cerere în căsătorie iubita infirmierului a spus cu convingere Da.

×
Subiecte în articol: cerere casatorie Italia Italia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close