Antena 3 CNN Actualitate Informații din ancheta accidentului din Constanța, unde un fost prefect PNL a fost implicat. Bărbatul avea o alcoolemie record

Informații din ancheta accidentului din Constanța, unde un fost prefect PNL a fost implicat. Bărbatul avea o alcoolemie record

Apar informaţii bombă din ancheta accidentului în care a fost implicat fostul prefect liberal de Constanţa. Surse apropiate dosarului spun că acesta avea o alcoolemie de 2.40 în sânge în momentul în care a omorât un om cu maşina. Procurorii au propus arestarea preventivă a politicianului. 

Informații din ancheta accidentului din Constanța, unde un fost prefect PNL a fost implicat. Bărbatul avea o alcoolemie record
Sursa foto: Foto: Ioan Albu./ Facebook
21 Feb 2020   •   08:14

Au trecut 5 zile de la accidentul mortal produs de fostul prefect al Constanței. Procurorii au propus arestarea preventivă a bărbatului și au trimis o către judecătoria Medgidia. 

Practic, din punctul de vedere al procurorilor sunt întrunite toate elementele necesare ptr reținere: a fost audiat, exista rezultatul alcoolului din sânge. Pe de altă parte lipsește spre exemplu expertiză tehnica a mașinii pe care o conducea. Iar aceea expertiză se face in.prezenta lui sau a avocatului. 

Mai mult, fostul prefect nu este considerat de către polițiști un pericol public. El nu a mai avut probleme, nu a mai fost prins conducând băut sau permis suspendat si nu se poate sustrage cercetării, el fiind internat. 

Barbatul a fost audiat iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal ptr ucidere din culpa și conducere sub influenta băuturilor alcoolice. 

Daca judecătorii decid arestarea preventivă, fostul prefect va putea fi luat cu mandat din spital, asta dacă nu se va prezenta el în fata oamenilor legii. 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close