Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic. Trei morţi şi patru răniţi după o depăşire neregulamentară

Infotrafic. Trei morţi şi patru răniţi după o depăşire neregulamentară

Infotrafic. Trei morţi şi patru răniţi după o depăşire neregulamentară
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Iul 2010   •   09:50

Un copil de 1 an, fratele său şi mama acestora au murit după ce tatăl, aflat la volan, a făcut o depăşire riscantă pe o ploaie torenţială şi a lovit în plin alte două maşini. Accidentul s-a produs aseară pe Drumul European 85, în apropiere de localitatea buzoiană Mihăileşti. Şoferul şi alte 4 persoane au ajuns la spital, cu răni grave.

Bărbatul, împreună cu familia sa, se îndreptau spre Bucureşti. La un moment dat, a încercat să depăşească o maşină aflată pe bandă de urgenţă. A pierdut însă controlul maşinii, a lovit din spate autoturismul pe care încerca să-l depăşească şi a fost proiectat pe contrasens chiar în faţa altei maşini, după care a ajuns pe câmp.

În urma impactului, soţia şoferului şi cei doi copii, unul de numai 1 an, iar celălalt în vârstă de 10 ani, au murit pe loc.

Alte 4 persoane, aflate în maşina de pe banda de urgenţă, printre care doi copii, au ajuns la spital, în stare gravă.

Poliţiştii spun că vinovat de producerea accidentului este şoferul care a intrat în depăşire. Dacă va supravieţui, bărbatul de 34 de ani care este militar la o unitate de aviaţie din Capitală va fi judecat pentru ucidere din culpă.

 

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close