Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Nicolae Duduianu, înmormântat în secret. Poliţia a fost mobilizată la funeralii (Video)

Interlopul Nicolae Duduianu, înmormântat în secret. Poliţia a fost mobilizată la funeralii (Video)

Interlopul Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a fost înmormântat joi după-amiază, în mare secret şi a fost plin de poliţie pe străzile din jurul cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană.

Interlopul Nicolae Duduianu, înmormântat în secret. Poliţia a fost mobilizată la funeralii (Video)
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   16:05

Totul s-a ţinut sub secret şi s-a desfăşurat cu discreţie, însă o echipă Antena 3 a aflat totul şi a mers la locul cu pricina.

Poliţia a fost mobilizată pentru această înmormântare, poarta cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană a fost păzită de echipaje ale Poliţiei rutiere şi ale Poliţiei locale sector 5.

Familia a vrut discreţie la înmormântare

Familia lui Duduianu nu a dorit presa la funeralii, a vrut discreţie şi de aceea s-a şi spus eronat, intenţionat, că tatăl lui Duduianu ar fi murit de COVID. Ipoteza nu se confirmă însă, motivul decesului fiind infarctul.

Interlopul Nicolae Duduianu, înmormântat în secret

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit marţi la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecțiuni, potrivit Spitalului Penitenciar Mioveni.

Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

Nicolae Duduianu, închis pentru tentativă de omor

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Edi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august.

Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declarațiilor de la acea vreme.

Nicolae Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, după ce a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

În vârstă de 77 de ani şi cunoscut în lumea interlopă drept Pian, Duduianu a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Nicolae Duduianu înmormântare
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close