Antena 3 CNN Actualitate Inspecţia Judiciară a CSM, SALARII DE LUX

Inspecţia Judiciară a CSM, SALARII DE LUX

Inspecţia Judiciară a CSM, SALARII DE LUX
Sursa foto: Foto: luju.ro
09 Mar 2014   •   14:08
"Din pacate, resursele noastre umane si materiale sunt la limita supravietuirii", a afirmat sefa Inspectiei Judiciare a CSM, Rica Vasiliu Cravelos, cu ocazia prezentarii raportului de activitate pe 2013 al institutiei, la conferinta de presa desfasurata joi, 6 martie 2014, in Aula INM. 
 
Cu doar cateva zile inainte de aceasta declaratie, senatorul Valer Marian adresa ministrului Robert Cazanciuc o interpelare in care ii acuza pe inspectorii judiciari de lipsa de competenta si reclama salariile nejustificat de mari de care acestia se bucura. 
 
Jurnaliştii de la Lumea Justiţiei au intocmit o lista a veniturilor din salarii realizate de inspectorii judiciari. 
 
Potrivit declaratiilor de avere publicate pe site-urile CSM si ANI, salariile inspectorilor de la directiile pentru judecatori si pentru procurori sunt mai degraba la limita opulentei.
 
Inspectia Judiciara a CSM, condusa de Rica Vasiliu Cravelos si de adjunctul acesteia, Gheorghe Stan, nu a actualizat pe site-ul propriu tabelul cu numele inspectorilor. 
 
In lista figureaza, si la ora aceasta, persoane demult plecate din institutie, cum sunt, de exemplu, Tiberiu Nitu, ajuns Procuror General al Romaniei in urma cu aproape un an, sau procurorul Camelia Sutiman, sefa Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. Ca atare, lista de mai jos are in vedere doar inspectorii judiciari care se regaseau pe www.inspectiajudiciara.ro la momentul redactarii articolului.
 

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close