Antena 3 Actualitate Inspectorul general şcolar al Capitalei a fost demis

Inspectorul general şcolar al Capitalei a fost demis

23 Noi 2007   •   15:45
Inspectorul general şcolar al Capitalei a fost demis

Cristian Alexandrescu, inspectorul general şcolar al Capitalei, a fost demis, joi, de conducerea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT). Decizia survine în urma organizării defectuoase a licitaţiei pentru renovarea şi construirea de unităţi şcolare, a declarat Mihaela Suciu consilierul ministrului. Mihaela Suciu a adăugat, pentru agenţia Mediafax, că, potrivit raportului întocmit de MECT, a fost realizată o verificare a activităţii manageriale a şefului Insectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. În urma controlului au fost constatate nereguli în activitatea managerială a lui Alexandrescu, privind desfăşurarea licitaţiei mai sus menţionate.

Cristian Alexandrescu a declarat, vineri, că va contesta decizia de demitere în Comisia de disciplină a MECT. El şi-a reluat funcţia de inspector de matematică din cadrul ministerului, deţinută anterior numirii lui ca inspector general şcolar. Alexandrescu, a precizat că există un raport al Corpului de control al premieruluişi un altul al Curţii de Conturi privind o evaluare a activităţii lui, în care nu s-a constatat nicio neregulă.

În urmă cu o lună, Alexandrescu a intrat în concediu medical, în locul lui fiind numit un interimar.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close