Antena 3 CNN Actualitate Institutul Ana Aslan rămâne fără locuri şi o listă lungă de aşteptare

Institutul Ana Aslan rămâne fără locuri şi o listă lungă de aşteptare

Institutul Ana Aslan rămâne fără locuri şi o listă lungă de aşteptare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    26 Sep 2011   •   22:41

Medicii celebrului institut de geriatrie, Ana Aslan, spun că pacienţii români aşteaptă până la patru luni pe o listă până să fie primiţi, aşa că solicitările din afara ţării sunt deocamdata refuzate.

Secretul tinereţii veşnice pare să fie bine păstrat în institutul de la Otopeni, proaspăt renovat, dar numărul de locuri pentru tratament e limitat, iar cererile sunt tot mai multe.

Tinereţe, asta vinde institutul Ana Aslan. Paradoxal, a făcut-o, ani la rând, cu o faţă coşcovită. De câteva luni, însă, s-au încheiat lucrările de renovare: clădirea institutului a fost consolidată, sălile de tratament modernizate, iar medicii au primit aparatură nouă.

Institultul are o capacitate de 580 de paturi, dar pe lista de aşteptare sunt mii de persoane. O mare parte, străini. Numai că institutul care i-a tratat pe Pablo Picasso, J. F. Kennedy , Charlie Chaplin şi Claudia Cardinale nu-i mai poate primi. Abia are loc pentru români.

Ca străinii să fie reprimiţi la Ana Aslan ar trebui construit încă un pavilion, dar institutul nu are deocamdată aprobarea de la Ministerul Sănătăţii, proprietarul terenului de la Otopeni.

×
Subiecte în articol: pacienti Otopeni
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close