Antena 3 Actualitate Întârzieri de sute de minute pe căile ferate din cauza vremii

Întârzieri de sute de minute pe căile ferate din cauza vremii

19 Ian 2018   •   08:48
Întârzieri de sute de minute pe căile ferate din cauza vremii
Sursa foto: foto: captura Antena 3

50 de oameni au fost blocaţi într-un tren inter-regio rămas în nămeţi între Cataloi şi Tulcea, din cauza viscolului. O locomotivă a fost trimisă să aducă trenul în staţia Tulcea, însă nu l-a putut urni, aşa că a preluat jumătate dintre călători. Ceilalţi 25 au fost nevoiţi să aştepte ca locomotiva să se întoarcă să-i preia şi pe ei.

Un tren Interregio a fost oprit între zăpezi, între Tulcea Mărfuri și Tulcea Oras. O locomotivă s-a deplasat pentru deblocarea trenului dar nu a reuşit.

A luat iniţial 25 de persoane după care s-a întors şi a alut şi ceilati 25. În tot acest timp in trenul iinterergio a fost lumina si caldura, a declarat Florentin Daciu, purtător de cuvânt ISU Tulcea. 

Mai multe trenuri au ajuns cu întârziere în Gara de Nord din cauza ninsorii şi a vântului puternic. Cele mai mari probleme au fost pe ruta Braşov-Bucureşti, după ce un copac a căzut pe liniile de cale ferată. Una dintre garnituri a sosit cu o întârziere de peste 200 de minute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close