Antena 3 CNN Actualitate Interdicţia de intrare în Bucureşti pentru Miron Cozma ridicată temporar

Interdicţia de intrare în Bucureşti pentru Miron Cozma ridicată temporar

Interdicţia de intrare în Bucureşti pentru Miron Cozma ridicată temporar
08 Dec 2007   •   11:52

Miron Cozma va putea intra vineri în Bucureşti. Poliţiştii au decis să îi permită accesul temporar, pentru ca fostul lider al minerilor să se prezinte la un proces. Cozma va putea intra în Capitală în data de 14 decembrie începând cu ora 08.00 dar este obligat să părăsească Bucureştiul imediat după încheierea şedinţei de judecată.

Miron Cozma a dat în judecată statul român pentru reîncarcerarea sa şi perioada de închisoare executată în urma anunlării ordinului de graţiere, în decembrie 2004.

De asemenea Miron Cozma le-a cerut jurnaliştilor, printr-o scrisoare deschisă, să-i respecte viaţa privată. El se arată deranjat de interesul excesiv care i se arată de la ieşirea din închisoare. Cozma regretă că nu s-a aflat în atenţia presei atunci când era închis, după cum presa nu este interesată de alţi trei lideri sindicali aflaţi încă în închisoare. De aceea, Cozma îi avertizează pe jurnalişti că nu va mai da declaraţii decât atunci când i se vor adresa întrebări legate de activitatea sa şi nu de viaţa lui privată.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close