Antena 3 CNN Actualitate Interlopii din Murgeni și Zorleni, luați cu "asalt" de mascați și polițiști din Vaslui

Interlopii din Murgeni și Zorleni, luați cu "asalt" de mascați și polițiști din Vaslui

Trupele speciale ale Poliției Vaslui, au descins în forță, sâmbătă dimineață, în mai multe case ale unor interlopi din localitățile vasluiene Murgeni și Zorleni, localități unde două clanuri au avut răfuieli violente de stradă.

Interlopii din Murgeni și Zorleni, luați cu "asalt" de mascați și polițiști din Vaslui
Sursa foto: antena3.ro
de Cătălin Tuluc    |    12 Sep 2020   •   22:15

Numeroși polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Vaslui, însoțiți de specialiști din cadrul Direcției Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), au efectuat, în dimineața aceasta, cinci percheziții domiciliare la casele unor persoane din localitățile Murgeni și Zorleni, despre care autoritățile cred că acestea nu respectă regimul armelor și munițiilor.

De asemenea, interlopii mai sunt bănuiți de violențe și amenințări. 

Conform celor de la IJP Vaslui, perchezițiile domiciliare au fost efectuate în cadrul a trei dosare penale. În urma acestora, a fost depistată și ridicată, în vederea cercetării, o armă neletală, deținută fără drept.

Este cunoscut faptul că orașul Murgeni, din județul Vaslui, a fost declarat de autorități, în luna iunie a acestui an, „zonă specială de siguranță publică”, fiind luat și atunci în asediu de forțele de ordine.

La acea dată, s-a descins în 23 locuințe și zeci de persoane au fost duse la audieri, după ce mai mulți indivizi din clanurile Sandu și Murui s-au luat la bătaie.

În urma acțiunii Poliției, din casele suspecților, a fost ridicat un întreg arsenal de război, de la arme albe, la arme de foc și muniție. La fața locului au fost aduși și câini pentru detectarea substanțelor interzise.

Activitatea infracțională a clanurilor din Murgeni și Zorleni este cunoscută, atât de Poliția județului Vaslui, cât și de către localnicii care se tem să vorbească.

×
Subiecte în articol: poliție
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close