Antena 3 CNN Actualitate Întrebarea bizară cu care ministrul Monica Anisie i-a lăsat cu gura căscată pe jurnaliști

Întrebarea bizară cu care ministrul Monica Anisie i-a lăsat cu gura căscată pe jurnaliști

Mihai Gâdea a comentat, duminică, la începutul emisiunii "Sinteza zilei", modul în care s-a prezentat Monica Anisie în fața întregii țări, în conferința organizată la Ministerul Educației, cu doar câteva ore înainte de începerea noului an școlar.

Întrebarea bizară cu care ministrul Monica Anisie i-a lăsat cu gura căscată pe jurnaliști
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    13 Sep 2020   •   22:00

"Mai sunt doar câteva ore și încep școlile. E un dezastru absolut, e un dezastru așa cum nimeni nu și-a putut imagina. E atât de mare dezastrul încât inclusiv cei din Alianța PNL-USRPLUS cer demisia lui Ansie. Conferința de presă din această seară, anunțată pentru ora 18.30 aduce în fața țării un dezastru, așa cum, desigur, toți ne așteptam.

Doamna ministru Anisie ce încearcă să vorbească țării precum unor copii din clasa a II-a spune o serie întreagă de bâlbătănii încă de la începutul acestei conferințe de presă. În momentul în care intră și se așază în sala în care erau jurnaliștii, exprimarea domniei sale de la începutul conferinței de presă te face să te întrebi oare unde ești și cum e posibil să se întămple așa ceva: Bună ziua, bună seara, vă era că nu venim?" Ce poți să comentezi? Ce poți să comentezi când ministrul educației într-un moment ca acesta îi întreabă pe jurnaliști "vă era că nu venim?", după o întârziere substanțială", a spus Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close