Antena 3 CNN Actualitate Întrebările la care a minţit Cristian Cioacă la testul poligraf

Întrebările la care a minţit Cristian Cioacă la testul poligraf

Întrebările la care a minţit Cristian Cioacă la testul poligraf
23 Oct 2007   •   13:56

Poliţistul braşovean Cristian Cioacă suspectat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu a fost audiat luni de anchetatori. Aceştia i-au prezentat rezultatele analizelor de laborator efectuate asupra unora dintre obiectele găsite în râpa din apropierea Râşnovului. Deşi era de aşteptat ca poliţistul Cioacă să fie reţinut în urma noilor probe, acesta a părăsit sediul Parchetului, însoţit doar de avocatul său, fără a face vreo declaraţie presei. Cristian Cioacă a refuzat să fie retestat cu aparatul poligraf. Anchetatorii intenţionau să-i pună câteva întrebari cu privire la probele găsite la Râşnov. Este pentru a doua oara când suspectul refuză să se supună examinarii.

Cristian Cioacă a fost testat la mijlocul lunii septembrie, iar concluzia testului a fost că acesta minte. La întrebările, trei la număr, ?Aţi ucis-o pe Elodia??, ?Aţi transportat cadavrul Elodiei?? şi ?Aţi transat cadavrul soţiei??, poliţistul Cristian Cioacă a răspuns simulat ?Nu?, scriu jurnaliştii de la Gardianul.

Poliţistul Cristian Cioacă doreşte acum să părăsească Braşovul. E a solicitat deja un trasfer la Inspectoral Judeţean Argeş. Conducerea IPJ argeş a refuzat însă cererea lui Cioacă până la finalizarea anchetei în cazul dispariţiei soţiei acestuia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close