Antena 3 CNN Actualitate Inundaţii în judeţul Neamţ - case luate de ape, oraşe fără curent electric, copaci smulşi din rădăcină

Inundaţii în judeţul Neamţ - case luate de ape, oraşe fără curent electric, copaci smulşi din rădăcină

Inundaţii în judeţul Neamţ - case luate de ape, oraşe fără curent electric, copaci smulşi din rădăcină
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    23 Iun 2013   •   10:53

Vremea rea a facut din nou prăpăd în judeţul Neamţ. Vântul puternic şi grindina au dat mari bătăi de cap localnicilor din Bicazul Ardelean, iar în comuna Borca, apele scurse cu putere de pe versanţi au afectat cinci case şi peste 40 de grădini şi anexe gospodăreşti.

Cele mai mari probleme s-au înregistrat în Târgu Neamţ, unde străzile au fost inundate şi vântul puternic a smuls copaci şi acoperişuri. Ploile abundente şi vântul puternic au creat probleme şi în alte localităţi din ţară care au fost sub cod galben de ploi şi grindină până aproape de miezul nopţii.


Străzile din Târgu Neamţ s-au inundat după o ploaie torenţială de o oră. A căzut şi grindină, iar vântul puternic a smuls trei copaci din rădăcină, dar şi acoperişul unei case care, la rândul lui, a rupt mai multe linii de înaltă tensiune. Întregul oraş a rămas mai bine de o oră fără energie electrică.
 
Străzile s-au inundat şi în Cluj-Napoca, după o ploaie torenţială. Canalizările n-au mai făcut faţă şi circulaţia a fost îngreunată.
 
Inundaţii pe străzi au fost şi la Dej, după o ploaie de numai 10 minute. Aici a căzut şi grindină de mari dimensiuni care a distrus culturile din grădini.
 

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close