Antena 3 CNN Actualitate Inundaţiile au ucis cinci oameni în Europa. Grindina a rănit 21 în SUA (VIDEO)

Inundaţiile au ucis cinci oameni în Europa. Grindina a rănit 21 în SUA (VIDEO)

Inundaţiile au ucis cinci oameni în Europa. Grindina a rănit 21 în SUA (VIDEO)
17 Mai 2010   •   22:12


Inundaţiile fac victime în Europa. Cinci oameni au murit din cauza revărsării apelor. Numai în Ungaria, mii de oameni au fost evacuaţi iar alţii sunt izolaţi.

Un om a murit şi peste 2.000 au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele în Ungaria din cauza inundaţiilor. Cei mai mulţi au fost trimişi în centrele pentru sinistraţi din nord-estul ţării. Situaţia s-ar putea înrăutăţi pentru că multe localităţi sunt în continuare izolate de ape.

Cele mai afectate zone sunt cele din nordul şi nord-estul ţării, unde râul Bodva a ieşit din matcă şi a inundat satele din jur.

Şi alte state europene au probleme cu ploile. Cel puţin patru oameni au murit şi sute au fost evacuaţi din cauza inundaţiilor provocate de precipitaţiile abundente din Polonia, Cehia sau Serbia.

În schimb, americanii din statul Oklahoma au probleme cu grindina. Bucăţile de gheaţă de mărimea unei mingi de tenis au rănit 21 de persoane, dintre care 7 au avut nevoie urgentă de spitalizare. Mai multe case au fost avariate şi zeci de maşini au fost distruse de furtuna de grindină.



Antena 3



×
Subiecte în articol: inundatii furtuna grindina Europa oklahoma
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close