Antena 3 CNN Actualitate PAȘTE 2016. Vești bune de la meteorologi pentru noaptea de Înviere. Cum va fi vremea în București și în țară

PAȘTE 2016. Vești bune de la meteorologi pentru noaptea de Înviere. Cum va fi vremea în București și în țară

PAȘTE 2016. Vești bune de la meteorologi pentru noaptea de Înviere. Cum va fi vremea în București și în țară
30 Apr 2016   •   18:25

PAȘTE 2016. Veşti bune de la meteorologi pentru această noapte. Doar cei aflaţi la munte vor avea nevoie de umbrelă pentru a merge la slujba de Înviere.

PAȘTE 2016. Maria Linda are mai multe date despre cum va fi vremea la noapte

PAȘTE 2016. În zonele de munte, pe parcursul zilei de sâmbătă, înnorările se vor accentua, cu caracter local va ploua, iar cantitățile de apă izolat vor fi mai însemnate îndeosebi în zona Carpaților Orientali, unde se vor întregistra până la 15…20 l/mp, în timp ce în cursul nopții cerul va fi variabil la parţial noros și doar în primele ore izolat va mai ploua slab.

PAȘTE 2016. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură apropiate de cele climatologic specifice acestei date din an.

PAȘTE 2016. La Bucureşti, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. În cursul zilei, vor fi înnorări şi temporar va ploua slab, iar noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close