Antena 3 CNN Actualitate Ioan Avram Mureşan: aş părăsi oricând ţara (VIDEO)

Ioan Avram Mureşan: aş părăsi oricând ţara (VIDEO)

Ioan Avram Mureşan: aş părăsi oricând ţara <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Feb 2008   •   18:46

Ioan Avram Mureşan nu va avea voie să părăsească ţara până pe 3 martie. Fostul ministru al agriculturii s-a prezentat vineri la DNA, unde i s-a adus la cunoştinţă decizia de prelungire a interdicţiei. Mureşan a declarat că ar părăsi oricând ţara pentru că are afaceri în străinătate.

Fostul demnitar e cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie în cazul presupusei mite pe care ar fi primit-o fostul ministru al agriculturii Decebal Traian Remeş. Ioan Avram Mureşan a anunţat, la ieşirea din sediul DNA, că va contesta în instanţă această măsură.

După ce procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Gheorghe Ciorbă, omul de afaceri s-a autodenunţat la DNA în privinţa unei mite de 15.000 de euro, bani pe care i-ar fi dat lui Traian Remeş, ministrul Agriculturii fiind fotografiat când a primit un plic.

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi a solicitat avizul pentru declanşarea urmăririi penale a ministrului Agriculturii Traian Remeş, pentru trafic de influenţă.

Remeş a demisionat din funcţia de ministru al Agriculturii după ce postul naţional de televiziune a difuzat imagini din înregistrarea video a întâlnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Mureşan. Totodată, Remeş a fost suspendat din PNL pe perioada derulării anchetei în cazul său.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close