Antena 3 CNN Actualitate Ioan mergea la cules de urzici peste un pod la marginea Devei, când a auzit un zgomot ciudat. A coborât sub pod și s-a îngrozit: Ieșeau unul după altul! "Voi avea grija să-i aplic același tratament"

Ioan mergea la cules de urzici peste un pod la marginea Devei, când a auzit un zgomot ciudat. A coborât sub pod și s-a îngrozit: Ieșeau unul după altul! "Voi avea grija să-i aplic același tratament"

Ioan mergea la cules de urzici peste un pod la marginea Devei, când a auzit un zgomot ciudat. A coborât sub pod și s-a îngrozit: Ieșeau unul după altul! "Voi avea grija să-i aplic același tratament"
Sursa foto: foto. Facebook Ioan Toporan
04 Apr 2019   •   11:39

Cruzime fără margini a unor localnici, din Deva. Au pus mai mulți pui de câine în doi saci de rafie, pe care i-au legat pentru ca animalele să nu poată scăpa, și i-au aruncat, printre gunoaie, sub podul peste Râul Mureș de la marginea Devei. Animalele au fost salvate, scrie ZiaruldeHunedoara.

„Nouă cățeluși aruncați în doi saci de rafie, nici măcar desfăcuți, erau captivi înăuntru și condamnați la moarte. Rupți de sete și de foame, au fost găsiți sub podul de la Șoimuș. Le-am adus apă, mâncare și speranța că poate rând pe rând le vom găsi o curte unde sa stea”, a anunțat Ioan Toporan, unul dintre cei care au găsit animalele.

Bărbatul a anunțat că e gata să dea o mână de ajutor să le găsească bietelor ființe o casă. Și a avut succes.

"Le-am adus apa, mancare si speranta, ca poate rând pe rând isi vor gasi o curte unde sa stea. Maine am sa vin iarasi pe la ei, le voi aduce lapte si voi colecta o parte din gunoaiele aruncate aici din lipsa de responsabilitate si nesimtire. Daca stiti pe cineva facand asemenea fapte demne de lumea a 3-a, spuneti-mi, ca voi avea grija sa-i aplic acelasi tratament. Daca vrea cineva sa adopte un catelus, suport costurile cu deparazitarea si eventual sterilizarea. Zi faină, acum merg la cules de urzici! Au mai ramas doar 4 catelusi. 3 baietei si o fetita. Maine vor merge spre Timisoara unde vor ajunge pe mâini bune!", a scris bărbatul pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close